تهران، خیابان ولی عصر، بالاتر از پارک وی، نبش خیابان خیام، پلاک 5، واحد 3
info@xema.co
+98 21 22668801-3 +98 21 88193708

©1395، کلیه حقوق وب سایت برای زما محفوظ است.

مجموعه تفریحی فرهنگی گاوازنگ زنجان

ساختمان کلوپ زنجان ، در یک سایت به مساحت 4986 مترمربع در قسمت جنوب شرقی ، در جاده گاوازنگ واقع شده است، و با توجه به هندسه ذوزنقه ای سایت و چرخش 45 درجه آن ، مطلوب ترین مکان قرارگیری برای ساختمان با توجه به شرایط اقلیمی ، یک ساختمان مستطیل وار با چرخش به سمت جنوب-شرق می باشد.

از جهت دیگر ، جاگذاری ساختمان در بخش شمال سایت ، برای داشتن بیشترین دسترسی و داشتن دید به جاده گاوازنگ پیشنهاد داده شده بود. توپوگرافی سایت در بخش شمال غربی ، بالاتر و در مرکز، پایین تر است، بنابراین ، با توجه به الگوی سایت، نیمی از ساختمان در قسمت بالایی و نیمه دیگر در قسمت پایینی با اختلاف ارتقاع در حدود 12 متر ، جاگذاری شده است. برای این طراحی ، یک راه برای شکستن ساختمان نسبت به شکاف سایت وجود دارد تا با توپوگرافی سایت سازگار شود و بیشترین نور روز مستقیم را ،از جنوب شرقی می گیرد.

به علاوه ، برای جاگذاری مجموعه ورزشی سرباز در میانه ساختمان ، فضاهای جانبی افزوده شده است، و یک ساختمان U شکل ، مجموعه ورزشی را احاطه کرده است. نیمکت های این مجموعه طوری طراحی شده اند تا ، احساس بودن در رویداد ورزشی و ساختمان را در یک زمان بدهد.

تحت پروژه در محوطه ، که از طریق ساختمان پیچ خورده شکل گرفته است ، ما مردم را به صورت یک اجتماع می بینیم. ما تلاش کرده ایم که مردم را در پروژه دور هم جمع کنیم و برای تحقق این هدف ، فضای باز محوطه یک فرصت مناسب فراهم کرده است.

در این محوطه ، که به نظر می رسد ساختمان به دور مردمی که در زیر آن به گرد هم آمده اند ، پیچیده است، ما عملکردهای گوناگون در نظر گرفتیم، مانند گالری ها ، فضایی برای تماشای مسابقات فوتبال برای طرفداران، و مهمتر از همه مکانی برای صحبت کردن و درنگ کردن تا هنگامی که فضا را احساس کنی. مردم ، مرکز طراحی ما هستند و گرد هم آوردن آن ها یک نقطه عطف در این پروژه می باشد.

تحقق این نقطه گردهم آیی ، از طریق کیوب پیچ خورده انجام شده بود، و همچنین دیوار پیچ خورده به عنوان نمای شفاف ، از زمان حضور مردم در خارج پروژه ، برای دیدن و احساس کردن فضا به عنوان یک اجتماع متحد، طراحی شده است.

بتن زنده مانند ساندویچ، شامل 3 لایه دیگر می باشد، که مورد قبول سطح ساختاری ساختمان شده است.

لایه اول، یک لایه ضد آب است که از ساختار ساختمان در برابر نفوذ آب محافظت می کند. لایه دوم ، زیرساختار زیستی داخلی است که آب باران را برای رشد موجودات زنده ،جذب و حفظ می کند. لایه آخر ، یک پوشش متخلخل است ، که عملکرد آن معکوس لایه ضدآب اولی است، که آب باران را برای بهینه سازی رشد آن ها، به داخل لایه زیستی هدایت می کند.

عملکردهای پروژه ، در سطوح مختلفی بر طبق فرکانس استفاده هایی که از آن می شود، منتشر شده است. کتابخانه و متل در طبقه اول قرار گرفته اند ، تا دسترسی را برای مسافران و ساکنان زنجان آسان کند. همچنین امکانات و خدمات گیم نت ، در آن طبقه واقع شده اند، تا قشر جوان پروژه را سرگرم کند. باشگاه ورزشی و خدمات ورزشی ، در طبقه بعدی قرار دارند. کافی شاپ ها و رستوران ها در طبقات بالایی تعبیه شده اند.

به دلیل چشم انداز سایت ، کافی شاپ ها و رستوران ها برای داشتن بیشترین چشم انداز از متن پروژه، در طبقات بالا جاگذاری شده اند. دیوارها در این طبقات نیز پیچ خورده اند تا ، نور خورشید را محدود کرده آن را در فضای داخلی افزایش دهد، و همچنین به دلیل این که استفاده کنندگان از ساختمان، صحنه هایی دیدنی از زنجان و جاده گاوازنگ را ببینند.

دو دسترسی عمودی در دو بلوک تعبیه شده ، و چندین رامپ و پل نی برای اتصال پارکینگ در سطوح مختلف طراحی شده اند. در یک بلوک،4 آسانسور مختلف داریم، یکی از آن ها فقط برای استفاده رستوران هاست ، که برای طبقات بالایی بالا می رود، و یکی از آن ها در طبقه ورزشی باز می شود، و 2 آسانسور دیگر برای مشتریان رستوران ها تعبیه شده اند. از طرف دیگر، فقط 3 آسانسور در بلوک دیگر، از زمانی که این بلوک فقط برای استفاده های تجاری مهار شده، تعبیه شده اند.

  • دسته بندی

    • چندمنظوره
  • کارفرما

    • نظام مهندسی زنجان
  • موقعیت

    • ایران، زنجان
  • مساحت

    • 7000
  • تیم طراحی

    • طراح:
    • رضا مفاخر
    • ---
    • همکاران طراحی:
    • فروزان وحدتی
    • یحیی نوش آبادی
    • ---
    • ارائه:
    • علی فلاحتی
    • یحیی نوش آبادی
    • ---
    • نگارنده ادبی:
    • فروزان وحدتی
  • اشتراک گذاری